طرز تهیه رانی هلو

مواد لازم برای رانی هلو :

 هلو ١۰-١٢ عدد
 آب سرد ۵/١ لیوان
 شکر به میزان لازم

 

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه کافی است هلوهای سفتی که گوشه یخچال مانده و کسی به آن نگاه نمی کند پوست بگیرید و خرد کنید بعد داخل قابلمه بریزید و به میزان دلخواه بسته به شیرینی هلو به آن شکر اضافه کنید آب سرد هم بریزید و حدود نیم ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا هلوها نرم شوند.

 

سپس زیر آن را خاموش کنید بعد از این که سرد شدن داخل مخلوط کن می ریزیم و به اندازه ای که خیلی شل نشود به آن آب اضافه می کنیم و میکس می کنیم. قبل از آن چندتا دانه از هلوهای پخته را برمی داریم تا بعدا ریز خرد کنیم و به رانی اضافه کنیم.

رانی را چند ساعتی داخل فریزر می گذاریم تا حسابی خنک و تگری شود بعد نوش جان می کنیم.

 

گردآورنده: بیلونه

نمایش

  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10

    Score




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من ربات نیستم *