طرز تهیه مرغ آنچیلادا

انچی

 

اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است

آماده سازی : ۳۰ دقیقه 
پخت : ۳۰ دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای ۸ نفر :

 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
 پیاز خرد شده ۱ عدد
 خامه ترش  ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار خرد شده  ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده ۱/۳ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت ۸ عدد
سس تاکو ۱ عدد

طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید

۲- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

۳- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.

انچی۱ انچی۲

 

 

منبع : beryooni.com

نمایش

  • 7
  • 8
  • 9
  • 9
  • 10
  • 8.6

    Score




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من ربات نیستم *